PROFESSZIONÁLIS SMT beültetés és elektronikai tervezés 2012 óta

Tudjuk, hogy a nyomtatott áramkör tervezési feladatához a legjobb szakértőkre van szüksége. Nálunk jó helyen jár!

Az áramkörtervezés mesterei vagyunk!

Mérnökeink szaktudása mellett a professzionális és transzparens projektvezetésünk a garancia arra, hogy nálunk a minőség és az elégedett ügyfél az első!

Rendszertervezés

A tervezési folyamat az üzleti kereslet pontos felmérésével kezdődik, az úgynevezett BRS meghatározásával. Ez a rendszertervezés alapja. Ahogy fontos, hogy egy épület stabil alapokra épüljön, úgy az elektronikai tervezésben is ezeket az alapokat fektetjük le a rendszertervezésben.

Kapcsolási rajz

Miután már van rendszertervünk, megtervezzük az áramkör kapcsolási rajzát. Több mint tízéves tapasztalatunk van nagy sebességű, RF, analóg áramkörök, tápegységek és komplex, magas intergáltságú elektronikák tervezésében. Az elmúlt években jelentős gyakorlatot szereztünk az IoT megoldások terén is.

Nyomtatott áramkör tervezés

A kapcsolási rajz tervezést követi munkánk egyik legfontosabb része a nyomtatott áramkörök tervezése. Áramkörtervezési kurzusokat tartunk évről évre partnereinknek, valamint egyetemi hallgatóknak. Az alábbi területeken rendelkezünk kiemelkedő tervezési tapasztalattal:

Mechanikai tervezés

Az elkészült nyomtatott áramkörhöz kollégáink burkolatot terveznek a megrendelő igényei szerint. Prototípus házakat tudunk készíteni 3D nyomtatással, CNC megmunkálással, PU vákuumöntéssel LPM technológiával és kisszériás fröccsöntőszerszámmal.

Beágyazott szoftverek fejlesztése

Egyik legszebb része a munkánknak, amikor az elkészült áramkörökbe “életet lehelünk”. A beágyazott fejlesztés során okos algoritmusokkal látjuk el az áramköreinket, melynek köszönhetően eszközeink az élet számos területén segítenek majd bennünket.

Kik vagyunk?

ZANE systems Kft.

A ZANE systems Korlátolt Felelősségű Társaságot 2012-ben alapította Erdei Zoltán villamosmérnök. A céget kül- és belföldi áramkör tervezési igények kielégítésére hozták létre, ennek megfelelően a cég fő tevékenysége a kezdetektől fogva elektronikai áramköri kártya gyártása és elektronikai tervezés. A cég megalapításánál nagyon fontos szerepet játszott az, hogy egy olyan tervező irodát hozzunk létre, amely világszínvonalú elektronikai termékek tervezésére képes. Küldetésünk az, hogy megmutassuk: a magyar elektronikai szakemberek nem csak az elektronikai bérgyártásban, de a tervezésben is helyt tudnak állni.

Hírek, érdekességek